Gezondheid en welzijn

Sport, beweging en gezondheid verrijken de leerloopbaan van kinderen en jongeren. Het bevordert de algehele fitheid, verhoogt het concentratievermogen en de leerprestaties en verbetert het welbevinden. Scholen en sportorganisaties kunnen bij ons terecht in hun zoektocht naar samenwerking met en informatie over elkaar.
Laat je inspireren door een vernieuwende integrale aanpak!
Graag nodigen wij u uit op deze inspiratievoormiddag. Een initiatief van Sporting A in samenwerking met VIGeZ, SVS, CLB, Pedagogische begeleidingsdienst en Logo Antwerpen.  
3 methodieken voor de 3de graad van het basisonderwijs gericht naar leerlingen en ouders
Waar halen jongeren energie uit? Wat geeft hen goesting in het leven? Denken ze wel eens na over de zin en de onzin van de dingen? Praten ze er wel eens over? En met wie dan?
Als u met uw lagere school meer werk wil maken van een bewegings- en voedingsbeleid op school kan u zich kandidaat stellen voor het begeleidingstraject 'Bewegen en gezondheid' tijdens schooljaar 2015-2016. Inschrijven kan tot 15 september 2015.
Laat je inspireren door een vernieuwende integrale aanpak tijdens de inspiratievoormiddag. Een initiatief van Sporting A in samenwerking met VIGeZ, SVS, CLB, Pedagogische begeleidingsdienst en Logo Antwerpen