Vormingssessie: Werven en binden van vrijwilligers in scholen

dinsdag 26 september
Atlas Carnotstraat 110
2060 Antwerpen
13:00 - 16:00 uur
Gratis

Ervaart uw school ook moeilijkheden rond het vinden of langdurig houden van goede, geschikte vrijwilligers? Tijdens deze vormingssessie willen we u tips, tricks en tools meegeven waarmee u in uw school aan de slag kan gaan.

Nieuwe vrijwilligers aantrekken is niet vanzelfsprekend. Goed begonnen is alvast half gewonnen! Bereid u dus goed voor en neem genoeg tijd. Houd het profiel van de vrijwilligers die u zoekt, goed voor ogen. En zoek naar een win-winsituatie. Dé aanpak bestaat misschien niet, maar er zijn wel tips-and-tricks waarmee u in uw school aan de slag kunt gaan. In deze sessie denken we hier samen over na en overlopen we samen de handvaten uit de wervingscirkel. Enkele veelgestelde vragen zullen ook aan bod komen. En u krijgt ook ruimte om uw eigen vragen op tafel te leggen.

Op dinsdag 26 september 2017 organiseert Onderwijsbeleid in samenwerking met het Servicepunt Vrijwilligerswerk opnieuw een vormingsessie over het werven en omkaderen van vrijwilligers.

De vorming is bedoeld voor leerkrachten, directieleden en/of andere medewerkers van het basis- en secundair onderwijs in Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de vormingssessie

Ten laatste op dinsdag 19 september krijgt u een bevestiging van uw inschrijving.

Routebeschrijving maken