Begraafplaats als educatieve ruimte: boekvoorstelling + workshop

Naar aanleiding van de herdenkingsdagen 1,2 en 11 november, brengt uitgeverij ASP Memento Mori een bijzonder boek uit van Tamara Ingels (INTRO Cultuur en Media) over de begraafplaats als educatieve ruimte.

Begraafplaatsen zijn bijzondere plekken die ons naar de essentie van het leven brengen. Ze doen ons nadenken over de zin van het leven, over afscheid nemen en herdenken.
Dit boek is voor alle begeleiders en geïnteresseerden. Het heeft als doel inzicht te geven in het potentieel van de begraafplaats als een ruimte om te leren. Memento Mori is dus geen boek over de dood, maar toont de inzetbaarheid van de begraafplaats in het onderwijs en alle vormen van educatie.

Boekvoorstelling: zondag 5 november 2017, 11u op Kasteel Schoonselhof (Krijgsbaan, 2610 Wilrijk); inschrijven kan op: boekvoorstelling@memento-mori.be.

De boekvoorstelling wordt gevolgd door een unieke workshop voor leerkrachten. Meer info en inschrijvingen: workshop@memento-mori.be.

Voor meer info, neem contact op met Tessa Delbeke: tessa.delbeke@aspeditions.be of 02 289 26 55. Tamara Ingels: info@memento-mori.be of 0478 22 26 66